Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Зелінський Руслан, користувач 1ua
Руслан Зелінський
Тема: Мій ВУЗ
Дякую за зауваження, Валерій. Хоча їх потрібно робити не у такому тоні. Я думаю, що Ви є вихованою людиною і прекрасно це розумієте. Ці помилки пов'язані з тим, що я заповнював розділ 'Загальна інформація' на російській мові. І я думаю, що само собою зрозуміло, що я знаю як пишеться моє прізвище і вулиця, на якій я живу.
Якщо ж Ви педагог, то чому замість слова 'прізвище' Ви написали слово 'фамілія'? Невже це означає, що Ви невиховані і Ви поганий вчитель? Я думаю що ні, адже це просто механічна помилка при написанні.  Тому рекомундую Вам у спілкуванні з людьми не вживати звернень, подібних до ' Молодий чоловіче', 'Дружок' і т.д.  і якщо у Вас є зауваження до когось, то їх потрібно висловлювати у дружелюбному тоні. Ще раз дякую за зауваження, я їх прийму до уваги. Щасти! http://1ua.com.ua/sm...>

18 січня 2010

Тема: Мій ВУЗ

Молодий чоловіче! Я прочитав ваші записи в розділі «Загальна інформація» і мені стало прикро за вчителя, мого колегу. Українська фамілія 'Зелинский', як правило пишеться через 'і' і з м’яким знаком 'ь',  'Зелінський'. Слова: 'ул. Л. Украинки' пишуться 'вул. Л. Українки'. Ви, як адміністратор сторінки записів села Комаргород можете виправити цю прикру помилку. Всього доброго. Бажаю успіхів. Валерій.

17 січня 2010

Зелінський Руслан, користувач 1ua
Руслан Зелінський
Тема: Мій ВУЗ
З 2005 по 2009 року навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М.Коцюбинського в Інституті математики, фізики та технологічної освіти. Займав посаду профорганізатора у своїй групі, а також був представником групи у студентському самоврядуванні інституту. З 2009 року навчаюсь У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на фізичному факультеті, кафедра ядерної фізики, спеціальність - ядерна енергетика.

13 січня 2010


1




  Закрити  
  Закрити